Κανονισμός λειτουργίας σταθμών ασυρμάτου ζώνης συχνοτήτων πολιτών (CB). Υπουργική Απόφαση 2017

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ
ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ C.B.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι της Citizens Band, με ιδιαίτερη χαρά ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ C.B. σας ενημερώνει, ότι σχεδόν 60 χρόνια από την εμφάνιση των επικοινωνιών C.B. στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, σχεδόν 40 χρόνια από την εμφάνιση των πρώτων αδειοδοτημένων σταθμών C.B. στην Ελλάδα και τρία ολόκληρα χρόνια αγώνα και συνεχούς προσπάθειας του Πανελληνίου Συλλόγου Χειριστών Ραδιοτηλεφώνων C.B, η λειτουργία τους. στην Ελλάδα είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΗ, σύμφωνα με το:

ΦΕΚ 262Β 3/2/2017

Όπως θα διαβάσετε στον…

Κανονισμό λειτουργίας σταθμών ασυρμάτου ζώνης συχνοτήτων πολιτών (CB).

Από τις 3/2/2017 ο κάθε Έλληνας Πολίτης είναι σε θέση να αγοράσει, εγκαταστήσει και λειτουργήσει ελεύθερα, ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ραδιοτηλέφωνα C.B. με διαμορφώσεις AM/FM/SSB και ισχύ 4/4/12 Watt, φορητά, αυτοκινήτου και βάσεως.

Διαβάστε το ΦΕΚ με προσοχή και σεβαστείτε όλα όσα γράφει. Με μεγάλη προσπάθεια αλλά και πειθαρχεία, κατακτήσαμε την ελευθερία της ασύρματης – ελεύθερης επικοινωνίας, πράγμα που πολλοί έκαναν ότι μπορούσαν για να μας το στερήσουν.

Σύντομα θα υπάρξουν και επιπλέον δυνατότητες που θα σας καταπλήξουν ευχάριστα, υπό την προϋπόθεση ότι η συμπεριφορά μας σαν χειριστές ραδιοτηλεφώνων θα είναι η αρμόζουσα. Περιφρουρήστε την «ζώνη συχνοτήτων πολιτών» και συνετίστε με τον καλό σας λόγο αυτούς που από αυθορμητισμό κάνουν υπερβολές.

Τώρα ήρθε η ώρα να πλαισιώσετε τον σύλλογο, ώστε να υλοποιήσουμε το σχέδιο διάδοσης των επικοινωνιών C.B. στην χώρα μας, προς όφελος όλων των Ελλήνων, και της χώρας μας γενικότερα.

Σύντομα θα γίνει Γενική Συνέλευση για να αποφασίσουμε το πρόγραμμα δράσης του συλλόγου μας και να διερευνήσουμε την αναγκαιότητα ή μη, της αντικατάστασης όλων ή κάποιων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με νέα σε ηλικία και ιδέες μέλη.

Χαρείτε λοιπόν τις ελεύθερες επικοινωνίες στην Citizens Band σε όλα τα mode και από οπουδήποτε βρίσκεστε, στο σπίτι, στο εξοχικό, το αυτοκίνητο, στον περίπατο ή το κυνήγι, την βάρκα ή το ανεμόπτερό σας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του

Πανελληνίου Συλλόγου Χειριστών Ραδιοτηλεφώνων Citizens Band

Ο Πρόεδρος

Μάκης Μανωλάτος

 

Υπουργική Απόφαση οικ. 4253/128/Φ320/2017 – ΦΕΚ 262/Β/3-2-2017


Comments are closed.